Selasa, 02 September 2014

ι καλύτερο

Οι διαπραγματεύσεις συμβαίνουν στην καθημερινή μας ζωή. Εμείς μπορεί να μην είναι ενήμεροι για αυτό, αλλά πολλές καταστάσεις απαιτούν καλές δεξιότητες διαπραγμάτευσης, συμπεριλαμβανομένης της απλή πράξη της αγοράς ενός στοιχείου από ένα κατάστημα, μιλάμε τα πράγματα για να σώσει μια σχέση, και εμπορική συμφωνία μεταξύ των εθνών, μεταξύ άλλων.

Θα ήταν χρήσιμο να εξετάσει τους παράγοντες που μπορεί να σημάνει την επιτυχία ή την αποτυχία στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων:

1. καθένας φιλοδοξεί για τις διαπραγματεύσεις για να αποδειχθεί επιτυχής? Αλλιώς, θα είναι παράλογο να καθίσει, να μιλήσει, και να διερευνήσει (μερικές φορές για ώρες) θέση του άλλου εις μάτην. Για να συμβαίνει αυτό, να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ευνοήσει τις ιδιοτροπίες του άλλου κόμματος, ενώ εξακολουθεί να βγαίνει ικανοποιημένοι ή ικανοποιημένοι με την έκβαση των διαπραγματεύσεων. Αυτό θα πρέπει να είναι ο στόχος σας. Ελάτε σε όρους όσο το δυνατόν ευκολότερα. Ορίζουν λεπτομέρειες σε μαύρο και λευκό με μια απόχρωση της εμπιστοσύνης για να σφραγίσει τη διαπραγμάτευση προς όφελος και των δύο μερών.

2 Ο αμοιβαίος σεβασμός για τις προτεραιότητες του άλλου πρέπει να επικρατήσει. Ποτέ μην επικεντρώνεται στη δική σας και μόνο στόχο. Σκεφτείτε πώς το άλλο μέρος θα είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.

3 Πάρτε στον πυρήνα της συζήτησης και εργασίας από αυτόν τον πυρήνα προς τα έξω, εστιάζοντας στις λεπτομέρειες.

4 Δεν είναι δύσκολο να ανιχνεύσει την παρουσία της ειλικρίνειας σε μια διαπραγμάτευση. Εφ 'όσον έχετε αυτό στο μυαλό σας και δείτε την ειλικρίνεια του άλλου μέρους, καθώς και η πρόοδος των διαπραγματεύσεων θα πλεύσει ομαλά.

5. Μπορεί να έχετε μια σειρά από κανόνες που σας καθοδηγεί για να πάρετε ό, τι θέλετε. Τροποποιήστε εάν χρειάζεται να είναι εφ 'όσον δεν είναι πρακτική και δεν παρεκκλίνει για να γίνει ένα μειονέκτημα από την πλευρά σας.

6. διαπραγματευτικό δεν είναι ένας διαγωνισμός για το ποιος είναι καλύτερος μεταξύ των εμπλεκομένων μερών. Δεν υπάρχει καμία μάχη jual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah   για να κερδίσει. Ούτε είναι ένα στάδιο για να εμφανίσετε το μυαλό κάποιου. Θα πρέπει να είναι μια αμφίδρομη διαδικασία.

7. Είναι αλήθεια στα λόγια σας. Τι λέτε πρέπει να είναι σύμφωνες με τη δράση σας. Οποιαδήποτε απόκλιση θα πρέπει να αντιμετωπιστούν εκ των προτέρων για να αποφύγετε το στοιχείο του αιφνιδιασμού, το οποίο συνήθως οδηγεί σε άγχος.

8 Κρατήστε τις επιλογές σας ως ανοιχτό και τόσο διαφορετικές όσο το δυνατόν περισσότερο. Μπορεί να έρθει σε πρακτικό, ειδικά όταν μικρές διαφορές πεταχτεί έξω.

9. Παρακολουθήστε τις αντιδράσεις στις προτάσεις μέσα από τις κινήσεις του σώματος. Μπορούν να βοηθήσουν να κάνετε εσείς και το άλλο κόμμα να συμβιβαστεί πιο εύκολα.

10 Να είστε καλός ακροατής. Προκαταλάβει τι το άλλο μέρος μπορεί να πει, αλλά μόνο στο μυαλό σας. Θα μπορούσε να είναι σωστό, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι λάθος. Είναι καλύτερα να ακούγεται καταδεκτικός από ό, τι είναι συγγνώμη αργότερα.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar