Selasa, 02 September 2014

ν εαυτό σας, όχ

Αδυσώπητη στατιστικές δείχνουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συμπαθούν τις δουλειές τους: το 87% των Αμερικανών δεν αρέσει η δουλειά τους. Τι πρέπει να κάνουμε γι 'αυτό; Για να καλέσετε στην εργασία και να υποκρινόμαστε είστε άρρωστος δεν είναι η καλύτερη διέξοδος. Ευτυχώς υπάρχουν και πιο αποτελεσματικές μεθόδους που θα αλλάξει σοβαρή ρουτίνα της εργασίας σας για την καλύτερη. Το κεντρικό πρόβλημα της κακής εργασίας έγκειται στην ψυχολογία μας: είσαι ό, τι κάνετε. Μια από τις πρώτες ερωτήσεις που θέτουμε νέα μας γνωριμία είναι "Τι κάνεις; ". Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, αν ένα άτομο έχει μια κακή στάση στην εργασία του, επηρεάζει του / της αυτοεκτίμησης. Αυτή η κρίση έχει ακόμη πιο παγκόσμιες συνέπειες. Αμερικανική οικονομία χάνει ετησίως 150 δις δολάρια, λόγω των τάσεων, την εγκατάλειψη και τη μείωση της αποδοτικότητας της εργασίας. Jane Baucher, ο συγγραφέας του βιβλίου «Πώς να αγαπούν αυτό το μισητό δουλειά: απολαμβάνοντας το wok σας στην Ευρώπη του 21ου αιώνα» αναφέρει, «τα χρήματα δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη δουλειά σας. Ο εργαζόμενος έχει τρία είδη κινήτρων. Πρώτον, παίρνει το κίνητρο από την αξιοσέβαστη, έγκυρες ανθρώπους που του αρέσει. Δεύτερον, θα πρέπει να γνωρίζουν τη σημασία του έργου του. Εκτός αυτού, θα πρέπει να αισθάνονται σημαντικό ρόλο και την ανεξαρτησία του κατά την όλη διαδικασία. Οι άνθρωποι δεν αρέσει όταν το αφεντικό κατασκοπεύει κάθε του βήμα, δεδομένου ότι σκοτώνει την πρωτοβουλία ".

Λοιπόν, τι πρέπει να κάνουμε για να αρέσει η δουλειά μας; Δοκιμάστε τις παρακάτω 10 συμβουλές. Επικοινωνήστε με τους συναδέλφους σας. Ας το αφεντικό σας γνωρίζετε για τα επιτεύγματά σας και τα προβλήματά σας. Αλλά μην διαμαρτύρονται και να δείξουμε την αγανάκτησή σας. Ας το ομαδικό πνεύμα να αναπτυχθεί στην ομάδα σας. Επισημάνετε ένα εμποδίζοντας την πτυχή και προσφέρουν τις δικές σας λύσεις σε αυτό. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας. Πάρτε ένα σχέδιο που σας αρέσει περισσότερο. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε κάτι που είναι καλοί. Έχετε εισήλθε στο πανεπιστήμιο όπως ήθελες να αποκτήσουν νέες χρήσιμες γνώσεις, αλλά, αντίθετα, πρέπει να υποβάλουν ατελείωτες δοκίμια κολέγιο; Σταμάτα. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε ό, τι έχει πραγματικό ενδιαφέρον για σας. Βελτίωση τεταμένες σχέσεις. Όλοι οι άνθρωποι είναι τόσο διαφορετικά. Έχουμε την τάση να αντιπαθούν μερικά από αυτά περισσότερο από τα υπόλοιπα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες. Αντί διόγκωση του καυγά, να ζητήσει από τον αντίπαλό σας "Τι μπορώ να κάνω για σένα;" Αυτό θα μειώσει την ένταση και σε λίγο θα σας βοηθήσει να δημιουργήσουν κανονικές επαφές με τα πιο καυτά μετριάζεται πρόσωπο. Μεταβιβάσει τα καθήκοντά σας. Είναι αδύνατον να εκτελέσει συνεχής έλεγχος της διαδικασίας και για την επίτευξη αποτελεσμάτων. Βρείτε ένα νεαρό φιλόδοξο εργαζόμενο και να του δώσει το τμήμα της εργασίας που δεν μπορεί να σταθεί. Θα είναι καλή πρακτική για τον ίδιο. Σίγουρα θα πρέπει να δείξει την ευγλωττία σας για να εξηγήσει την αναγκαιότητα να γίνει αυτό για μια μελλοντική προώθηση της σταδιοδρομίας τους. Αναπολώ την ιστορία με το δοκίμιο κολλεγίων σας. Δούλεψε τέλεια? κανείς δεν έμαθε ότι κάθε λέξη από αυτό ανήκε στο συγκάτοικό σας πάθος για το γράψιμο. Ρωτήστε για την ανατροφοδότηση. Ζητήστε από το αφεντικό και τους συναδέλφους σας: «Πώς είμαι εγώ να πάρει για τη δουλειά;". Ας τους αφήσουμε να γνωρίζουν χρειάζεστε κάποια απάντηση τους για να βελτιώσουν τον εαυτό σας, όχι μόνο για να ακούσουν ένα ζευγάρι άδειο φιλοφρονήσεις. Ξεκινήστε με το να κάνει το πιο δύσκολο μέρος της δουλειάς. Κάντε το πιο αφόρητη μέρος του έργου πριν από το μεσημεριανό γεύμα. Εάν το βάλετε μακριά, δεν θα εξαφανιστεί και μετά το γεύμα που θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να κάνει τον εαυτό σας να το κάνει. Εκτός από ένα τέτοιο πρόγραμμα θα y δώσει την ευκαιρία να τελειώσουν την δουλειά την ημέρα σας με κάτι ευχάριστο, κάτι που αισθάνεστε ενθουσιώδεις για.

Καλή διασκέδαση. Η δουλειά σου δεν είναι διασκέδαση. Αλλά μην το επαναλάβετε στον εαυτό σας όλη την ώρα. Ένα ζευγάρι καλά αστεία θα φτιάξει το κέφι τους πάντες. Εργαστούν σε μια ομάδα. Μπορείτε να το κάνετε πολύ περισσότερα, αν έχετε λιγότερες ευθύνες. Η ομαδική εργασία είναι ένας καλός τρόπος για να χειριστεί τη διαδικασία της εργασίας σας για την επίτευξη αυτού του στόχου. Θα πρέπει να μάθουν και να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο. Ψυχή και σώμα. Διαθέστε αρκετό χρόνο για την πνευματική και σωματική υγεία σας. Ραβδί με τους βασικούς κανόνες: θρεπτική διατροφή, που εργάζονται έξω, υγιεινό ύπνο. Μερικές φορές είναι ένας απλός τρόπος για να έχουν μια φρέσκια ματιά στη δουλειά σας. Ζωντανά. Οι άνθρωποι που έχουν συμφέροντα εκτός από την εργασία είναι οι καλύτεροι εργαζόμενοι, οι φίλοι, οι γονείς και οι σύζυγοι. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο για να το χόμπι σας? συνειδητοποιούν τι πραγματικά έχει σημασία για εσάς και τι θέλετε από τη ζωή. Ερχόμενοι στην εργασία, να θυμάστε ότι δεν είναι μόνο η ευκαιρία για να κερδίσουν χρήματα, αλλά και μια ευκαιρία για να συνειδητοποιήσουμε τον εαυτό σας. Έτσι, μην το χάσετε.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar